Художньо – продуктивне образотворення. Аплікація. Зимові барви

 Художньо – продуктивне образотворення. Аплікація. Зимові барви

Програмовий зміст: розширити знання про зміни в природі, пов’язані з приходом зими; вчити відтворювати зимовий пейзаж, композицію за допомогою кольорового паперу; вправляти в умінні складати папір прямокутної (квадратної) форми навпіл будь-якому напрямку. та малювати на них половинки дерев різної форми (звернути увагу, середина дерева це лінія згину на аркуші; вирізані «серединки» дерев не викидати, вони знадобляться для створення композиції; з білого паперу в довільній формі вирізати хвилясті смужки – це снігові замети). Для створення виразності композиціїі наклеїти контури дерев, можна силуети зимових дерев на білий папір, або навпаки, біле дерево на кольоровий папір. Розвивати мислення, творчу, пізнавальну активність дітей. Виховувати інтерес до зимової пори року, вміння милуватися зимовиви пейзажами.

Матеріал: кольоровий папір холодних відтінків (синій, блакитний, фіолетовий) та білий папір; клей; ножиці та простий олівець, білий маркер. https://youtu.be/OGx_XCh5fg4



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пізнавальне заняття. Тема: "Моя улюблена іграшка"

21.11.2023 Інтегроване заняття «Лісова школа» (мовлення+дит. в сенсорно-пізнавальному просторі)

10 жовтня 2023 року Комплексне заняття для дітей старшого дошкільного віку «Люби і знай свій рідний край» (мовлення дитини+ дитина в природньому довкіллі)